Benelux Race Officials Conference

  • Author: Ice
    Date: vr, 12/01/2007 - 01:49

VYF aankondiging

De werkgroep Race Officials van de VYF vzw organiseert in het weekend van 3 en 4 februari 2007 het Benelux Race Officials Conference in de Royal North Sea Yacht Club van Oostende. Tijdens deze bijeenkomst zal er denktank georganiseerd worden om het wedstrijdreglement ingrijpend te wijzigen.

AGENDA

Zaterdag om 14u:

  • no more general recalls anymore
  • individual notification of OCS
  • tracking on the course and much more

Deze presentatie zal gegeven worden door Patrick Bergmans, lid van het ISAF Race Management Committee, gevolgd door discussie en consequenties naar de RRS toe.

Hierna volgt om 80u een diner (a ratio 55€) met de aanwezigheid van Evi Van Acker , Europees Kampioen Laser Radial en 2e op de ISAF World Ranking list. Evi gaat de aanwezigen vertelllen hoe zij en haar collega’s de Medal Race ervaren.

Zondag om 9u30:

Leo Pieter Stoel, lid van het ISAF Racing Rule Committee, gaat de sluier oplichten om te tonen wat er in de nieuwe Regel 18 verborgen zit. Een working party van de ISAF Racing Rules Committe is druk bezig om RRS 18 te vereenvoudigen. Jullie opmerkingen en suggesties over deze regel zullen na de uiteenzetting in dank aanvaard worden.

Graag ontvangt de Vlaamse Yachting Federatie uw inschrijving vóór 29/01/2007 via e-mail: info@vyf.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: