Acura Key West 2007 dag 4

  • Author: Yan T.
    Date: vr, 19/01/2007 - 11:52

Farr 40 (17 boten)
Alinghi vaart een 6 en een paaltje en staat daarmee 20pts voor de Amerikaanse ‘Flash Gordon 5’. Mascalzone Latino staat nu op 7, maar er zit voor de Italianen nog een 5de plek in als ze morgen goed varen (als ze varen?).

Hetzelfde geld voor Bouwe Bekking, hij staat met de Deense hoogheid Prins Frederik op een 14de plek en qua punten zit een top 10plaats er nog wel in. Erik Maris vaart een 11 en een 5, ze staan op een 4de plaats en hebben nu een puntentotaal van 59pts. Het zilver zit er voor hen nog in.

Mumm 30 (10 boten)
Mean Machine vaart twee maal een 3 en staat nu 4 puntjes onder de leider Southern Sun. De Italiaan Calvi Hiroshi die op 3 staat heeft 31pts, 5pts meer dan Peter de Ridder en Nic Bol (NED). Het zal vechten worden morgen.

IRC 1 (8 boten)
Numbers vaart 2 paaltjes en behoud haar 1ste plek. Artemis, de Swan 601 waar Russell Coutts de tactische beslissingen neemt kruipt door twee keer een 3 te varen voor concurrent Moneypenny.

IRC 2 (8 boten)
Magic Glove heeft de leiding overgenomen en de Ker 50 staat nu op een eerste plaats. Samba Pa Ti de IRC geoptimaliseerde TP52 staat op 2 en Sjambok staat nog steeds op dezelfde plek als gisteren zijnde een 6de plek.

IRC 3 (10 boten)
De Club Swan 42 vaart 2 paaltjes vandaag en verovert zo terug de eerste plaats. Met slechts 2 puntjes meer staat op een 2de plek Stephane Neve met zijn Sinergia 40 Spirit of Malouen oftewel Paprec Recyclage. En Software Mistress zakt terug een plaatsje naar een 8ste plek.

Meer uitslagen & dagelijkse video verslaggeving via:www.premiere-racing.com

foto © Tim Wilkes & Tim Long

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: