Rolf Vrolijk gaat de nieuwe Volvo Open 70 tekenen voor Mean Machine

  • Author: Ice
    Date: di, 30/01/2007 - 12:14

Mean Machine kondigde vandaag aan op haar website dat Rolf Vrolijk (rechts op de foto) de nieuwe Volvo Open 70 voor het team mag tekenen.
Het ziet er naar uit (als er voldoende teams zijn) dat tijdens de volgende Volvo Ocean Race de grote snelheidsverschillen weer vanaf de tekentafels zullen uitgevochten worden.

De messen werden ondertussen al geslepen voor de eerste teams; Juan Kouyoumdjian zit al een tijdje exclusief aan de tekentafel voor Team Ericsson en ook Farr Yacht Design hoopt op een ferme comeback in 2008/09.

Foto © Rich Page

Lees hier het volledige persbericht:
http://www.mean-machine.nl/news/5811

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: