Rolf Vrolijk gaat de nieuwe Volvo Open 70 tekenen voor Mean Machine

  • Author: Ice
    Date: di, 30/01/2007 - 12:14

Mean Machine kondigde vandaag aan op haar website dat Rolf Vrolijk (rechts op de foto) de nieuwe Volvo Open 70 voor het team mag tekenen.
Het ziet er naar uit (als er voldoende teams zijn) dat tijdens de volgende Volvo Ocean Race de grote snelheidsverschillen weer vanaf de tekentafels zullen uitgevochten worden.

De messen werden ondertussen al geslepen voor de eerste teams; Juan Kouyoumdjian zit al een tijdje exclusief aan de tekentafel voor Team Ericsson en ook Farr Yacht Design hoopt op een ferme comeback in 2008/09.

Foto © Rich Page

Lees hier het volledige persbericht:
http://www.mean-machine.nl/news/5811

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: