Hans Horrevoets Memorial Race

  • Author: Ice
    Date: wo, 10/10/2007 - 12:18

Hans HorrevoetsNu zondag 14 oktober vindt de de Hans Horrevoets Memorial Race plaats bij watersportvereniging Drimmelen. De Hans Horrevoets Memorial Race is een herdenkingswedstrijd ten behoeve van de verongelukte Nederlandse wereldzeiler Hans Horrevoets.

Het is geen top evenement, meer een gezelligheidswedstrijd . Waar het om draait is dat er binnen watersportgebied Drimmelen, waar Hans heeft leren zeilen en waar hij nog steeds ontzettende bewondering geniet van jong en oud, een moment is om gezamenlijk stil te staan bij het gebeurde. Naast een moment van stilstaan gaat het bovenal over het feit dat we niet mogen vergeten om van het zeilen te blijven genieten.

Kees Horrevoets, vader van Hans, moest niet lang nadenken toen WSV Drimmelen hem vroeg welke zeilwedstrijd de naam van zijn zoon mocht dragen: “Dat moet de vrije-baan-wedstrijd worden, die ik samen met Hans al vaker gezeild had”.

Nu zondag gaan er naar schatting 20 zeilboten strijden om de Hans Horrevoets Memorial Race. De te winnen trofee is niks minder dan het unieke zeilbootmodel dat jaren op de motorkap van de Horrevoets familiewagen pronkte.

Inschrijven kan met behulp van het pdf inschrijfformulier in de bijlage onderaan dit bericht.

Archief ClubRacer 18/05/06: Wereldzeiler Hans Horrevoets overleden

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: