Juridische soap America's Cup duurt voort

Oracle Americas CupOracle zou een “constructief voorstel“ doen.

America's Cup, donderdag 18 oktober 2007: alweer een episode in de juridische soap van de komende America's Cup. Vier dagen voor dat de zaak behandeld wordt door het Hoge Gerechtshof van New York, zal volgens het persagentschap AFP het Amerikaans syndicaat Oracle in de loop van de week een constructief voorstel doen, teneinde het conflict dat de “America's Cup” bedreigt op te lossen.

Alleen, wat dat voorstel dan wel zal inhouden, wordt niet meegedeeld. Wachten op de volgende episode...

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: