[Video] St.Maarten Heineken Regatta 2008

St.Maarten Heineken RegattaDe St Maarten Jachtclub gaat zijn 28e editie in van de St Maarten Heineken regatta 2008. Was het terug in 1980 nog een kleine groep drifters die wat tegen elkaar zeilden en een sponsor die bierblikjes op uw boot gooide tijdens de wedstrijd. Thans het de grootste zeilwedstrijd van de Caraïben met een aantrekkingskracht op meer dan 15000 zeil enthousiasten en aanhang. De topband luisteren de avonden op en de media is strak geregeld. Zo ook de website waarop dit al is verzameld.

Jaarlijks komt er een DVD uit en op de website is nu ook al weer een video preview te bewonderen van wat er komen gaat. Op de St maarten jachtclub net naast de lagoon bridge in Simpson bay wordt het jaar rond gewerkt door een drietal vaste krachten om dit spectakel vlekkeloos te laten verlopen.

Ook dit jaar worden er weer honderden charterboten en diverse zeer spannende boten verwacht, waarover binnen kort meer zal worden bericht.

Wij danken Anton van de Koppel voor het inzenden van de St.Maarten Heineken Regatta 2008 promovideo

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: