Peter Laureyssens' avonturen vanaf het ontwerp van de boot tot de finish in Bahia

Peter LaureyssensHet is alweer een maand geleden dat de Transat 650 is afgelopen. De Ecover 650 arriveert volgende week in Lorient aan boord van een vrachtschip (foto). Dan wordt de boot overgedragen aan de volgende eigenaar en zit de Mini 650 campagne er definitief op.

Over die twee jaar met zijn Mini 650 geeft Peter Laureyssens een lezing op vrijdag 21/12/07 om 20u30 in de Koninklijke Liberty Yacht Club aan de Schelde.

Over alle avonturen. Vanaf het ontwerp van de boot in 2005 tot en met de finish in Bahia de Salvador vorige maand. Peter heeft heel wat gefilmd onderweg (toch nog één toestel dat is blijven werken!). Over de mooie en minder prettige momenten.

Die beelden wil Peter graag laten zien en er commentaar bij geven. En nadien is er nog tijd voor vragen en babbels over de toekomst.

Bevestig uw komst + aantal mensen a.u.b. aan info@shiptoshore.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: