Evy van Acker geeft op in Sydney International Regatta 2007

Evy van AckerTijdens de Sydney International Regatta in Australië stond Evi van Acker na twee regatta's in de Laser Radial-klasse op de 7e plaats in het klassement. Evi van Acker is echter niet meer gestart tijdens de derde dag.

Evy van Acker schrijft in haar online dagboek: "Ik ben ziek en we hebben besloten om niet meer verder te gaan met de wedstrijd. Het is op dit moment in een opbouwperiode belangrijker om rust te nemen en eerst volledig te herstellen om er daarna weer vol tegen aan te kunnen gaan".

In de Laser Radial-klasse werd Evi Van Acker tiende in de eerste regatta en vierde in de tweede.

In totaal worden er acht regatta's afgewerkt. De Australische Sarah Blanck staat momenteel aan de leiding in de Laser Radial-klasse.

Sebbe Godefroid en Carolijn Brouwer voorlopig op een 4de plek

In de Tornado-klasse werden Godefroid en Brouwer zesde in de eerste regatta, tweede in de tweede (na een protest tegen het wedstrijdcomité) en tweede in de derde. Vandaag zeilden ze nog een zevende en vierde plek. Met nog drie regatta's te gaan staat het Australische duo Bundock-Ashby aan de leiding.

Uitslag Tornado (na 5 van de 8 regatta's)

1. Bundock-Ashby (AUS) 13 (3-3-1-5-3)
2. McMilan-Howden (GBR) 15 (2-3-3-1-6)
3. Polgar/Spalteholz (GER) 21 (1-4-7-4-5)
4. Godefroid-Brouwer (BEL) 21 (6-2-2-7-4)

www.sailsydney.org.au
www.evivanacker.be
www.questforgold.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: