Opbrengst Mean Machine TP 52 zeilkalender voor goede doel

Mean Machine TP 52 zeilkalender Het Mean Machine Sailing Team presenteert een prachtige kalender met zeilfoto’s uit het TP52 circuit voor een goed doel.

De totale opbrengst (niet alleen de winst!) van de verkoop gaat namelijk naar het Zuid-Afrikaanse pre-school project van de Stichting ELF. Deze organisatie helpt bij de financiering van de bouw van pre-schools voor kinderen van 0 tot 6 jaar in de town-ships van Kaapstad, Zuid Afrika.

De achterliggende ‘kerstgedachte’ maakt de kalender extra geschikt als cadeau voor onder de boom. De kalender bevat afwisselende zeilfoto’s van indrukwekkend formaat van 65 bij 48 cm! Iedere maand is weer een mooie verrassing. Het duurzame, dikke papier en de hoogwaardige afwerking van de foto’s maken het tot een bijzonder geschenk.

Alle foto’s zijn gemaakt door Sander van der Borch, een van de vaste bemanningsleden van de Mean Machine. Voor de verandering heeft hij niet meegevaren maar foto’s gemaakt van de verschillende TP52 evenementen in Portimao, Hyeres en Porto Cervo.

De kalender kost € 30 (inclusief BTW). Dit bedrag is exclusief € 9,50 shipping en handling. Bestellen en de kalender alvast bekijken kan op www.sandervanderborch.com

Hieronder bij de bijlagen vind je alvast een paar voorbeelden van de Mean Machine kalender. En het mag gezegd worden, het ziet er mooi uit.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: