Luctor 42 weapon of choice for Seawolf!

Luctor 42 SeawolfMet gepaste trots delen wij u mee dat de Luctor 42 IRC racer is uitgekozen door het Belgische Seawolf team.

De nieuwe Seawolf wordt de trots van zeilend België.

Luctor Yachts en Standfast zullen in nauwe samenwerking de komende maanden werken aan de bouw van deze absolute IRC topper uit de stal van de Lutra Design Group.

Na de oplevering op 15 april zal de bemanning de boot ‘tunen’ en een eerste training draaien. Hierna zal Seawolf deelnemen aan de North Sea Race en North Sea Regatta. Na het IRC Championships en Cowes – La Rochelle, zal Seawolf terug keren naar haar geboorteplaats en deelnemen aan de Breskens Sailing Week. Hierna zal de Voiles de St. Tropez worden aangedaan om vervolgens de Tour de Corse te varen. De kers op de taart zal deelname aan de Rolex Middle Sea Race zijn.

Eigenaar Henri Tinchant heeft de Luctor 42 gekozen omwille van haar uitstekende combinatie tussen extreme snelheid en IRC potentie. “Er zijn maar weinig boten op de markt binnen dit lengte segment, die zo’n hoge snelheid leveren als de Luctor 42 en toch weten te presteren in het IRC”, verklaart de heer Tinchant. “De Luctor 42 blijkt ‘de’ keuze te zijn wanneer je een geweldige snelheidservaring wilt hebben en tevens wedstrijden wilt winnen”.

Wij zijn zeer verheugt te zien dat de ontwerp filosofie van de Lutra Design Group en hun benadering van het IRC, steeds meer worden geadopteerd door zeilteams overal er wereld. Hierdoor neemt de interesse in de Luctor 42 met de dag toe. We zien ernaar uit om te gaan strijden op het hoogste niveau van het internationale wedstrijdzeilen.

Voor meer informatie kijk op www.luctoryachts.com

Gedurende de bouwperiode zullen er foto’s en filmpjes geplaatst worden waarop de voortgang te volgen is.

Deze AREA 51 advertorial werd met gepaste trots ingediend door:
Luctor Yachts logo

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: