Michel Kleinjans verkozen tot Yachtman van het jaar

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/02/2007 - 18:52

40% van de sms stemmen voor Michel

Met een grote meerderheid van SMS stemmen en de goedkeuring van de bestuurders van het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond is oceaan- en solozeiler Michel Kleinjans verkozen tot Yachtman van het jaar.

De verkiezing ging voor het eerst met een sms voting systeem dat duizenden stemmen opleverde. Kleinjans was tot op het laatste moment onzeker, maar de overweldigende meerderheid aan sms’en leverde hem toch de gegeerde trofee op. Maar liefst 40% van de stemmen ging richting Michel.

Ook de beloftevolle jeugd Koen & Gertjan Cleeren, de yachtingvrouw van het jaar Evy van Acker en de managers Harry Joris & Jos Melis werden bekend gemaakt.

De uitreiking van de erkenningen werden onder massale belangstelling van zeilers, surfers en actieve watersporters bijgewoond, maar met opvallend weinig bestuurders van clubs of federaties.

Foto © ClubRacer.be / Nr. 1

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: