Michel Kleinjans verkozen tot Yachtman van het jaar

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/02/2007 - 18:52

40% van de sms stemmen voor Michel

Met een grote meerderheid van SMS stemmen en de goedkeuring van de bestuurders van het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond is oceaan- en solozeiler Michel Kleinjans verkozen tot Yachtman van het jaar.

De verkiezing ging voor het eerst met een sms voting systeem dat duizenden stemmen opleverde. Kleinjans was tot op het laatste moment onzeker, maar de overweldigende meerderheid aan sms’en leverde hem toch de gegeerde trofee op. Maar liefst 40% van de stemmen ging richting Michel.

Ook de beloftevolle jeugd Koen & Gertjan Cleeren, de yachtingvrouw van het jaar Evy van Acker en de managers Harry Joris & Jos Melis werden bekend gemaakt.

De uitreiking van de erkenningen werden onder massale belangstelling van zeilers, surfers en actieve watersporters bijgewoond, maar met opvallend weinig bestuurders van clubs of federaties.

Foto © ClubRacer.be / Nr. 1

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: