F18 World Championships 2007

Nederlands F18 team Mitch Booth en Pim Nieuwenhuis aan de leiding

Na 4 dagen zeilen staan Mitch Booth en Pim Nieuwenhuis aan de leiding in het tussenklassement van het F18 Wereldkampioenschap. Het Nederlands duo heeft met 2 punten verschil een nipte voorsprong op het Australisch team Darren Bundock en Glenn Ashby.

Het nieuwe F18 duo Carolijn Brouwer (NED) en Jeroen Van Leeuwen (NED) kunnen het blijkbaar goed met elkaar vinden, ze staan opmerkelijk op een 8ste plek in het tussenklassement. Niet slecht voor dit kersverse Nederlandse F18 duo dat onder Belgische vlag zeilt in de uitslag.

Tornadozeiler Jeroen Van Leeuwen vervangt tijdens het WK F18 de Belgische zeiler Sebbe Godefroid die na zijn val tijdens de Miami OCR (US) nog steeds herstellende is en van de dokter (nog) niet met het vliegtuig mag reizen.

Foto: Mitch Booth en Pim Nieuwenhuis © Gordon McGillvray

www.2007f18worlds.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: