Evi Van Acker staat nr. 1 op de ISAF World Ranking

Proficiat Evy Van Acker

Voor de eerste keer in haar nog prille zeilers loopbaan staat Evi Van Acker aan de top van de ISAF ranglijst. Een bekroning van het succesjaar 2006. Haar knappe derde plaats op de eerste topwedstrijd in Miami eind januari bezorgde haar de nodige punten om de, flink door mekaar geschudde, ranking nu aan te voeren.

Surf naar www.evivanacker.be om haar eigen verslagje te lezen.

De aanmoedigingen en felicitaties zijn al begonnen op het ClubRacer forum

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: