Expert Olympic Garda 2007 - Evy aan de leiding na eerste wedstrijddag

Evi Van Acker start haar Europees wedstrijdseizoen goed

Om niet te zeggen fantastisch goed. Na de eerste wedstrijddag met drie reeksen op het programma staat ze bovenaan de lijst met drie 1'tjes naast haar naam. De Expert Olympic Garda is een ISAF Grade 2 wedstrijd en dient voor Evi als opwarmer voor de topwedstrijden in Palma, Hyeres en Medemblik.

Ook de tweede Belgische laser radiaal zeilster is goed gestart. Na de eerste dag staat Laura Maes op een mooie 17e plaats op 41 deelneemsters.

http://expertolympicgarda.fragliavelariva.it/

Volg ook het dagboek van Evy:
www.evivanacker.be/artikel.aspx

Evy aanmoedigen kan natuurlijk via het ClubRacer forum

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: