Aankondiging Finaleweekend Berenburg Cup

In het weekend van 24 en 25 maart worden op het Slotermeer de finalewedstrijden verzeild van de Berenburg Cup. Aan de twee eerdere weekenden eind vorig jaar hebben al meer dan 60 instructeurs van zeilschool de Ulepanne deelgenomen.

De cup wordt deze winter voor de achtste keer georganiseerd en het is wel duidelijk dat het niveau van de instructeurs hierdoor flink is gestegen. Dit blijkt vooral uit de goede resultaten die teams van de Ulepanne hebben behaald bij verschillende Nederlandse Zeilschool Kampioenschappen. In 2001, 2005 en 2006 werd een knappe eerste plaats behaald!

De spannende uitgangspositie voor het finaleweekend is als volgt:

1. Het team van Roderik Vromans (Lemmer), 11 punten
2. Het team van Mark Wassink (Rotterdam), 11 punten
3. Het team van Mark de Vaan (Munstergeleen), 15 punten

Meer informatie over dit bijzonder(e) winterse zeilevenement is te vinden op:
www.berenburgcup.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: