Evi Van Acker wint Expert Olympic Garda 2007

Evi van Acker laat geen spaander heel van haar concurrenten.

De medal race werd zondag 19 maart om 9 uur gezeild. Evi van Acker werd “slechts” tweede maar wint hiermede de Expert Olympic Garda 2007 wel zeer dominant. Een schitterende start van het Europees zeilseizoen voor Evi.

Ook Laura Maes kan terugblikken op een geslaagde wedstrijd. Ze werd over-all 17e op 41 deelneemsters.

http://expertolympicgarda.fragliavelariva.it/

Volg ook het dagboek van Evi: www.evivanacker.be

Evy aanmoedigen kan natuurlijk altijd via het ClubRacer forum

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: