Noordzee Club presenteert Wedstrijdkalender 2007 ORC Club en IRC

Vanaf 20 maart is er voor wedstrijdzeilers een compleet overzicht, met achtergrondinformatie, beschikbaar van alle nationale en internationale wedstrijden in de handicapklassen: de Wedstrijdkalender 2007.

Dit is een initiatief en uitgave van de Noordzee Club.

Naast een overzicht van de wedstrijden in de ORC Club en IRC-klassen biedt het 48 pagina’s tellende glossy boekje ook een verhelderende uitleg over de handicapsystemen en ratings van ORC Club en IRC. En onder het motto ‘Veiligheid voor alles’, biedt het boekje instructies over hoe te handelen bij onderkoeling, het verlenen van eerste hulp aan boord en de MOB-procedure.

Samengesteld door ervaren wedstrijdzeilers, is de Wedstrijdkalender 2007 een unieke en praktische gids voor alle wedstrijdzeilers in de handicapklassen. De Wedstrijdkalender wordt een jaarlijks terugkerende uitgave van de Noordzee Club, de klassenorganisatie van de handicapklassen van jachten.

"De rijk geïllustreerde Wedstrijdkalender biedt meer dan alleen een handig overzicht van de verschillende wedstrijden voor scherpe jachten op open water." - volgens David de Graaf, schipper van de Split Image (ORC-Club zeiler)

Wedstrijdkalender 2007
Aantal pagina’s: 48
Uitgave: Noordzee Club
Kosten niet-leden: € 5
Leden en meetbriefhouders: reeds toegezonden (gratis)
Te bestellen via: info@noordzeeclub.nl

(De ClubRacer redactie, lid van de Noordzee Club, heeft het Wedstrijdkalender 2007 boekje helaas nog niet mogen ontvangen, we zullen het eerstdaags wel met de postduif ontvangen, nvdr)

UPDATE (11u38)

En ja hoor, de postduif is langs geweest de Wedstrijdkalender 2007 ligt voor onze neus. Bedankt!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: