Winterserie Hellevloetsluis

Laatste race winterserie Hellevoetsluis

Na het uitstel van afgelopen week is dan afgelopen zondag de laatste wedstrijd van de Hellevoetsluis winterserie gevaren.

Het mooie weer heeft echt deze hele winterserie zijn best gedaan en ook de goede noord oosten wind hielp goed mee.

Afgelopen zondag waren weer 3 klasse’s gestart voor 3 wedstrijden. Helaas konden niet alle deelnemers van de partij zijn zodat hier en daar in het klassement nog wat geschoven kon worden.

In ORC2 ging de overwinning naar Kees van Vliet met zijn Etchel THE ETCH, en in ORC klasse 1 ging de overwinning naar Marcel van Beers met de TEMPTATION (First 36.7).
Zij wisten vandaag nog 2 eerste plaatsen en een tweede plaats te halen. In de SW klasse ging de overwinning naar de heer Schippers met de Polkadans.

In de laatste wedstrijd was de wind wat toegenomen en dat leverde hier en daar een gevecht op met de spinakers.

De complete uitslag zal ik hier nog publiceren van zodra ik het binnen heb.

Wij hopen volgend jaar weer op meer deelnemers op het mooie water. Voor de liefhebbers, zoetwater, goede ligplaatsen 3 races op een dag, upwind downwind.

Dus kom vooral graag eenheidsklasses als First 31.7 en X-35.

WSV Helius bedankt voor de goede organisatie.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: