Americascup2007.nl van start

Benelux zeilers die de America's Cup willen volgen hebben er een website bij. In de komende maanden zullen zeiler Hans Bouscholte en journalist Ruud Kattenberg de wedstrijden om de Louis Vuitton- en America’s Cup verslaan op hun nieuwe website.

De website zal niet concurreren met media die de races van minuut tot minuut op de voet volgt, maar richt zich vooral op achtergronden en analyses. “Eigenlijk is het niet anders dan wat we in voorgaande edities deden,” legt Hans Bouscholte uit. “Toen konden we uren met elkaar over praten over het verloop van de races, en dit keer kunnen de bezoekers van de website daarbij aanschuiven.”

Naast hun activiteiten op de website verwachten de inititiatiefnemers ook een aantal America’s Cup presentaties in Nederland en België te geven.

www.americascup2007.nl

(En we danken Ruud Kattenberg en Hans Bouscholte voor het plaatsen van de ClubRacer.be koppeling op hun voorpagina, nvdr.)

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: