U raadt het nooit...

Yep, weeral uitstel in de Louis Vuitton Cup en het ligt echt niet aan de zeilers. Het was nochtans een mooie heldere dag, maar de zon kon maar een pover zeebriesje voorschotelen. De zeebries kon het gevecht met de Noord Oost gradiënt niet aan en moest de handdoek in de ring werpen.

Om 16:10 hield het de America's Cup organisatie het voor bekeken. De uitgestelde flights zullen nu gevaren worden op dinsdag.

Waren ze maar naar Stellendam gekomen….

En op de foto zie je wat ze uiteindelijk op 23 april gedaan hebben in Valencia: naar de vrouwtjes gekeken tijdens een lingerie show.

Foto © ACM 2007/Guido Trombetta

Labels

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: