Sebbe Godefroid en Carolijn Brouwer geen koppel meer

Het Tornado duo Sebbe Godefroid en Carolijn Brouwer zijn niet langer een koppel meer. Hun tienjarige liefdesrelatie is ten einde. "Honderd procent van de tijd samen zijn is te veel gebleken. Dat is heel moeilijk, gaf Sebbe toe in Het Nieuwsblad.

Sebbe Godefroid en Carolijn Brouwer werden tijdens de Semaine Olympique in Hyères 31ste.

Sebbe vertelt: “Het ging niet in Hyères er blies heel weinig wind, en daar hebben we duidelijk een probleem mee. Al zijn we de laatste twee dagen toch als elfde en negende aangekomen.”

Het gaat het duo dus niet helemaal voor de wind, alhoewel Carolijn te horen kregen dat haar aanvraag om haar Nederlandse paspoort te ruilen voor een Belgisch in de Kamer is goedgekeurd.

De uitslagen moeten echter dringend beter

“Carolijn en ik zijn allebei prof bij Bloso, we hebben een contract tot einde augustus. Om ons contract te verlengen moeten we ons in het wereldkampioenschap in juli bij de top acht van de landen plaatsen. Heel moeilijk, maar haalbaar. We hebben die norm trouwens ook wel voor onszelf gesteld, want als je zestiende eindigt moet je toch wel nadenken.”

Via: Sportwereld.be

Foto: MExT Multihull Cup © Roland François

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: