Trofeo Princesa Sofia Palma de Mallorca: DAG 3

Belgen presteren met wisselend succes

Laser Radial

Evi staat momenteel 16e na een BFD (een te vroege start) in reeks 3. In reeks 4 zeilde ze nog een mooie tweede plaats. Alles is dus nog open. Ze mag wel geen fouten meer maken zodat die BFD niet al te zwaar zou beginnen doorwegen.

Tornado

Carolijn Brouwer en Sebbe Godefroid blijven mooie resultaten afwisselen met tegenvallers. Weer een 16, een 3 en een OCS zorgen ervoor dat ze 22e staan. Zonder die tweede OCS zouden ze makkelijk 10 plaatsen hoger komen. In de gekuiste ranking (enkel Europese landen worden in rekening gehouden) staat het team op een 19e plaats (10e land).

470

Het team Van Antwerpen/Peters schuift op naar een 73e plaats. De broers Janssens de Bisthoven blijven achteraan de ranking hangen met een 110e plaats. Bij de vrouwen doen de zusjes Van Laer niet veel beter met een 67e stek op 68 deelnemers.

49er

Voor het jonge team Lefebvre/Van Laer blijft het een status quo ondanks enkele gevaren races. Ze blijven achteraan het veld met een 75e plaats op 80.

RS X Men (Surfen)

Cedric Willems staat zijn mannetje in het semi-professionele windsurfersveld. Hij stijgt een tiental plaatsen en neemt de 81e stek in.

RS X Women (Surfen)

Sigrid Rondelez kende een mindere dag en zakte enkel plaatsen. In de 4e reeks behaalde ze de finish niet waardoor ze nu slechts 45e staat.

Foto © Rubén Ballester

Meer uitslagen via:
www.trofeoprincesasofia.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: