Trofeo Princesa Sofia Palma de Mallorca: DAG 4

Laser Radial: Topdag voor Evi Van Acker

Na 6 reeksen staat Evi Van Acker aan de leiding. Ze zeilde een 2 en een 4 maar vooral de tegenstand liet het afweten. Enkel de Litouwse Gintare Volungeviciute blijft heel dicht in de buurt. Vandaag staan de laatste 2 races op het programma. Zaterdag dan de finale met de Medal Race.

Tornado: Game over voor Carolijn en Sebbbe

Het kampioenschap zit er op voor het tornado team Carolijn Brouwer en Sebbe Godefroid. Met twee keer een OCS is een goede uitslag niet meer mogelijk. De concentratie was er naar op de 4e dag. Twee keer een 21e plaats resulteren in een 22e stek overall.

In de gekuiste ranking (enkel Europese landen worden in rekening gehouden) blijven ze 19e.

470

Zo goed als status quo voor de Belgische mannen. Het team Van Antwerpen/Peters staan 64e. De broers Janssens de Bisthoven blijven hangen op de 111e plaats. Marie en Sappho Van Laer staan op de 68e plaats.

49er

Het jonge team Lefebvre/Van Laer klimt enkele plaatsjes omhoog en staat 72e.

RS X Men (surfen)

Cedric Willems zakt vandaag een tiental plaatsen naar nr 90.

RS X Women (surfen)

Sigrid Rondelez kon de draad terug oppikken en behaalde een 10 en 17 in de silver fleet. Ze blijft wel steken op de 45e stek.

Foto © Rubén Ballester

Meer uitslagen via:
www.trofeoprincesasofia.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: