Puma beest op transport van Breskens naar Zeebrugge

Puma beest wordt Puma schoen van 70 voet

Gisteren werd het Volvo Ocean Race jacht (ex ABN AMRO II) van het Puma Ocean Team over de weg getransporteerd van Breskens naar Zeebrugge. Zulke (mega-schoen) acties trekken altijd publiek in Breskens en onze trouwe pixelleverancier Ronald den Dekker was er als de pinken bij voor foto's.

Sinds november 2006 heeft Standfast-Yachts reparaties en schilderwerkzaamheden uitgevoerd aan de ABN ALMO II. Het Engels bedrijf Grapo Fruit Design toverde met behulp van de wrapping techniek, zoals we op bussen en trams ook wel eens tegenkomen, de VOR 70 volledig om in een mega Puma schoen van 70 voet!
Alta Mura uit Londen verzorgde het schilder en airbush werk op het dek.

Met enige vertraging werd de heuse Puma schoen gisteren omstreeks 13u30 uit de loods van Standfast-Yachts gereden en via de botenlift op de dieplader geplaatst om naar Zeebrugge te transporteren. Van daaruit gaat de schoen naar New York (US), dan Newport Road island en zo verder naar Boston waar de VOR 70 in april officieel zal worden gepresenteerd.

Foto © Ronald den Dekker - Wacon Images

Het volledig fotoverslag van Ronald den Dekker (Wacon Images) kan je bekijken op het ClubRacer Forum.

www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: