Nog plaatsen beschikbaar voor De slag om Delft 2007

Twee weken voor het startschot van De slag om Delft zijn er nog twee startplaatsen te vergeven

Op zondag 13 mei organiseert de Delftse Studenten Wedstrijd Zeilvereniging Broach het jaarlijkse kolk evenement in de binnenstad van Delft. Dit evenement is een ISAF, International Sailling Federation, graded matchrace evenement waar (semi-) professionele zeilers en amateurs strijden om de eerste plaats. De voorgaande editie leerde dat in de binnenstad ook beginners in de match-race discipline een kans maken tegen de ervaren toppers.

Voor dit evenement zijn nog twee plaatsen te vergeven. Buiten de reeds geplaatste deelnemers, waaronder de top 5 Nederlanders in de ISAF ranking, kunnen potentiële deelnemers zich inschrijven tot 2 mei. Waarna zij worden uitgenodigd om deel te nemen. Vanwege de locatie in de binnenstad en de door Broach ter beschikking gestelde boten, hoeven deelnemers enkel bemanning en zeilkledij mee te brengen.

Om deel te nemen kan men zich inschrijven door een e-mail met zeilCV te sturen naar kolk@wedstrijdzeilen.tudelft.nl. Notice of Race en Sailing Instructions zijn te vinden op de site www.broach.nl. Mailen voor meer informatie mag uiteraard ook. We kijken uit naar uw inschrijving!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: