Emirates Team New Zealand zal uitkomen tegen Desafio Espanol

En we zwaaien 7 teams naar huis

Schipper Dean Barker die Emirates Team New Zealand vertegenwoordigt heeft verkondigd dat hij opteert voor Desafio Espanol als tegenstander. Dit betekend dat BMW Oracle Racing het moet opnemen tegen Luna Rossa.

BMW Oracle, Luna Rossa en Desafio Espanol zijn de andere semi finalisten. De semi finale van de Louis Vuitton Cup begint op maandag 14mei en zit als volgt in elkaar: 2 boten kampen tegen elkaar, en degene die in 5 races er de meeste wint (1 punt per win)… tja, die gaat door naar de finale.

7 Teams naar huis

Voor de overige 7 deelnemers zit er niets anders op dan hun koffers te pakken. Vandaag was hun laatste werkdag in de deelname van de 32ste America’s Cup. Elk van de 7 heeft op hun eigen manier bijgedragen in het succes, competitie niveau, drang en sfeer van dit evenement en staat voor eeuwig in de boeken genoteerd.

Labels

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: