Galway wordt stopover voor de Volvo Ocean Race

“Lets Do It Ireland”

Galway de haven aan de westkust van Ierland wordt een stopover plaats voor de Volvo Ocean Race 2008-09. De Ierse minister van sport, cultuur en toerisme John O’Donoghue meldde dit in een persbericht op 18 mei, en zal er ook voor zorgen dat de benodigde budgetten (8 miljoen Euro) zullen worden vrijgemaakt.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Volvo Ocean Race dat Ierland een stopplaats krijgt in deze heuse oceaan marathon.

Ondertussen hebben ook 2 Spaanse teams zich aangemeld en dat zet het huidige deelnemers aantal op 5. De eerder aangemelde teams waren Mean Machine (NED, Ericsson (SWE) en PUMA (US).

Meer nieuws op www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: