Galway wordt stopover voor de Volvo Ocean Race

“Lets Do It Ireland”

Galway de haven aan de westkust van Ierland wordt een stopover plaats voor de Volvo Ocean Race 2008-09. De Ierse minister van sport, cultuur en toerisme John O’Donoghue meldde dit in een persbericht op 18 mei, en zal er ook voor zorgen dat de benodigde budgetten (8 miljoen Euro) zullen worden vrijgemaakt.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Volvo Ocean Race dat Ierland een stopplaats krijgt in deze heuse oceaan marathon.

Ondertussen hebben ook 2 Spaanse teams zich aangemeld en dat zet het huidige deelnemers aantal op 5. De eerder aangemelde teams waren Mean Machine (NED, Ericsson (SWE) en PUMA (US).

Meer nieuws op www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: