Max Fun klasse met 18 boten op de North Sea Regatta

De strijd zal dit weekend losbarsten

Alle Max Fun teams hebben hard getraind, en het is overduidelijk dat de middenmoters nu ook vooraan meevaren. Net als eind vorig seizoen is het af en toe wennen om de nieuwe boten opeens om je heen te zien varen. “varen wij nou zo slecht… of varen die nieuwe boten nou zo hard?”.

De favorieten dit jaar zijn o.a. MXTC, MaxSolution, Pandion, Ronstan, Hycos, 18+, Maximizer.

Zoals altijd zal waarschijnlijk weer tijdens de laatste wedstrijd pas bekend worden wie er met de trofee vandoor gaat.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: