Zeilen voor het goede doel op Zeeuwse Oosterschelde

De Stichting Sail4Charity organiseert op zaterdag 16 juni een zeilwedstrijd op de Oosterschelde voor de KWF Kankerbestrijding. De Charity Cup is een zeilwedstrijd in drie klassen voor kajuitjachten in zowel de toer- als wedstrijdklasse (SW-zonder spi, Sw-met spi en ORC-Club).

De wedstrijden beginnen om 10u30, 10u40 en 10u50 uur. Op het terrein van het Goese Sas is er tussen 14u00u en 18u00 onder andere een volleybalveld, een springkussen en een steigerbar. Deelnemers aan de wedstrijden kunnen geld doneren of geld inzamelen door zich te laten sponsoren of gewoon door in te schrijven en mee te doen. Daarnaast leveren verschillende bedrijven en organisaties ook een bijdrage aan de dag als sponsor.

Inschrijven

Zeilers kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd via het inschrijfformulier op de website van de stichting: www.sail4charity.nl. Op deze website is meer informatie te vinden over de Charity Cup en de stichting.

Op de foto: Pim van Hooijdonk en Raoul van de Visse, de organisatoren van de Charity Cup.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: