Holland Regatta voortaan Breitling Regatta

Breitling en de organisatie van de Holland Regatta zijn tot een uniek partnerschap gekomen. De Holland Regatta zal vanaf dit jaar bestaan onder de naam Breitling Regatta. De Breitling Regatta vindt plaats van 23 tot en met 27 mei 2007 in Medemblik.

De heer Marcel Koster, importeur van Breitling horloges in Nederland, zei tijdens de bekendmaking over de samenwerking; “In Nederland waren wij op zoek naar een hoog aangeschreven zeilevenement om onze naam aan te verbinden. Voor ons was deze regatta een logische keus. Het is de grootste internationale zeilregatta voor de Olympische zeilklassen. Alle nationale en internationale topzeilers zullen hierbij aanwezig zijn. Dit niveau sluit uitstekend aan bij de merkgedachte van Breitling”.

Voor zowel Breitling als de organisatie van de Breitling Regatta is het partnerschap een duidelijke en logische stap. Sportiviteit, hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle uitstraling zijn eigenschappen die bij beide partijen goed passen.

Dat de Breitling Regatta hoog aangeschreven staat in de internationale zeilwereld blijkt uit het feit dat zij verkozen is om samen met vijf andere regatta’s deel uit te maken van de ISAF World Cup. Samen met Melbourne, Miami, Palma, Hyeres en Kiel zal de ISAF World Cup in januari 2008 van start gaan.

Namens de organisatie van de Breitling Regatta zegt Henri G C van der Aat; “Wij zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Wij zien het als een grote kans om deze regatta op een hoger plan te tillen. Om de zeilsport meer zichtbaarheid te geven worden de finales vanaf zaterdagavond dicht bij de kant gevaren. Samen met alle deelnemers, medewerkers en andere sponsoren ligt er een mooie uitdaging om er een succesvolle week van te maken”.

Foto © Thom Touw

Meer informatie via:
www.breitlingregatta.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: