5de Schelderegatta zaterdag van start

Recreatief zeilen tussen Hansweert en Antwerpen

Op zaterdag 16 juni vindt de Schelderegatta plaats tussen Hansweert en Antwerpen. Deze zeilwedstrijd wordt voor de vijfde maal georganiseerd en is de tweede grote zeilklassieker geworden na de Antwerp Race. De Schelderegatta is enkel open voor CR gemeten zeiljachten en kenmerkt hierdoor haar recreatief karakter.

De Schelderegatta vertrekt rond 11.30 uur in Hansweert en de aankomstlijn in Antwerpen (ter hoogte van het Loodswezen) wordt bereikt tussen 14 en 15 uur.

www.schelderegatta.be

Foto: Schelderegatta archief 2006 - door Georges Janssens

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: