Terneuzen Trophy tijdens de Havendagen Terneuzen

Op 23 en 24 juni 2007 organiseren watersportverenigingen Neusen en de Honte uit Terneuzen de eerste editie van de vernieuwde Terneuzen Trophy. Er worden deze twee dagen meerdere manches gevaren in de IRC, ORC-Club en de CR klassen voor de recreanten. Bij meer dan vijf eenheidsklasse boten wordt er in hun klasse gevaren.

De eerste start is beide dagen om 11.00 uur. De overnachting in de haven is gratis en er worden prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 25

Na de wedstrijden op zaterdag kunnen de deelnemers en genodigden genieten van een Captainsborrel en aansluitend voor de liefhebbers wordt de BBQ aangestoken.
Natuurlijk kunt u ook kiezen om de wal op te gaan en te genieten van de vele activiteiten en optredens welke worden gehouden op het haventerrein en in het gezellige centrum van Terneuzen.

Inschrijven kunt u doen via de website: www.wvneusen.nl en kies zeilwedstrijden/regatta.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: