Uitnodiging Breskens Sailing Weekend 2007

Breskens Sailing WeekendIn aansluiting op de Cowes Week, Fastnet Race of de Ramsgate Week, nodigen wij u van harte uit voor een lang weekend zeilplezier tijdens het Breskens Sailing Weekend dat op 24, 25 en 26 augustus 2007 gezeild zal worden.

Indien er voldoende deelnemers zijn, is het mogelijk om eenheidsklasse te varen, First 31.7, halftonners en sportboten. Er wordt gevaren onder het IRC handicapsysteem.

Het belangrijkste aspect van dit evenement zijn de goed georganiseerde wedstrijden op het water en de gemoedelijke sfeer in de tent en het clubhuis van de WV Breskens.

Foto © Anusjka Martens

Meer informatie: Breskens Sailing Weekend

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: