Mean Machine syndicaat stopt met Volvo Ocean Race project

Mean Machine CEO en stichter Peter de Ridder laat ons vandaag weten dat het team haar plannen opbergt voor het Volvo Ocean Race 2008-09 project.

Deze beslissing werd genomen samen met schipper Ray Davies, Dirk de Ridder na meer dan 10 maanden voorbereiding.

De hoofdreden voor het falen van dit project is het tekort aan financiële middelen. Er werden niet genoeg sponsorgelden opgehaald en dit heeft een directe impact gehad in de logistiek planning en bouw van een nieuwe Volvo Open 70. Terugtrekken uit de race vond het team de meest realistische optie.

Peter de Ridder blijft met zijn team wel actief in de TP 52 klasse en andere eenheidsklassen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: