Prins Maurits zeilt mee in de Audi X-35 Cup

Prins Maurits zeilt mee in de Audi X-35 CupTijdens de komende editie van de Audi X-35 Cup (19 augustus te Medemblik) wordt het team Xiphias van Gerard Verduyn versterkt door niemand minder Maurits van Oranje, een gepassioneerd zeiler.

De Audi X-35 Cup zijn eenheidsklasse wedstrijden met de X-35. In 2007 zijn er een zestal wedstrijdzeildagen verdeeld over het hele X-35 zeilseizoen.

Zo'n 20 tot 25 schepen varen dit seizoen mee in de Audi X-35 Cup.

Tip voor de X-35 zeilers: aan de boventon is de aanspreektitel "Koninklijke Hoogheid - BAKBOORD"

Meer informatie: Audi X-35 Cup

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: