Russell Coutts naar America's Cup team BMW Oracle

Russell CouttsLarry Ellison verwelkomt nieuwe Team CEO

BMW ORACLE Racing team eigenaar Larry Ellison maakte afgelopen woensdag bekend dat de 45-jarige Nieuw Zeelander Russell Coutts zijn AC 33 team zal leiden. Beiden kijken uit om te strijden in de volgende America's Cup. Coutts was heel opgetogen over het aanbod en kijkt al uit het CEO-ship op te nemen en een succesvol team uit te bouwen.

"Taking up this new challenge gives me a leadership role with an outstanding team. I share Larry's vision for close and exciting racing. It will be great to be back in the Cup. I enjoyed watching the last event, but I look forward to getting back on the water", aldus nog Coutts.

Alweer een "zwarte dag" voor de kiwi's?

Via: http://bmworacleracing.com/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: