Abonneer je gratis op onze email nieuwsbrief en win leuke prijzen

  • Author: Ice
    Date: ma, 09/07/2007 - 17:39

Russell Coutts SLAMDeze maand 5 SLAM petten en evenveel waardebonnen te winnen!

Wist je dat je heel gemakkelijk de laatste ClubRacer.be nieuwsberichten via email kan verkrijgen?

Het werkt heel eenvoudig, wanneer er een nieuw zeilbericht gepubliceerd wordt ontvang je één keer per dag een email van ClubRacer.be en wanneer je iets volledig wil lezen klik je op de titel.

Waarom ClubRacer via email?

Omdat ik dit een goede tussenoplossing vind voor diegene die graag op ClubRacer surfen maar niet de tijd daarvoor hebben. En ook voor wie niet weet wat een RSS feed is.

Hoe kan je die SLAM prijs en waardebon winnen?

Wel heel eenvoudig, je schrijft je in via de koppeling: Abonneer op ClubRacer via email

Op het einde van de maand juli 2007 kiest een onschuldige pc (nee niet die van Ice) random vijf geactiveerde email adressen. De vijf winnaars ontvangen een email waarna ze hun naam en adres aan ons retourneren en krijgen in samenwerking met de NSH Shop uit Middelburg hun uitnodiging en waardebon van €25 via de post toegezonden.

De reeds geabonneerde lezers dingen mee voor de prijzen.

Het wedstrijdreglement vind je in de bijlage onderaan dit bericht.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: