OPTICUP dit jaar in het thema van 'Asterix en Obelix'

Van zaterdag 25 t/m zondag 26 augustus 2007 richt de jeugdwerking van ZSC Broechem haar inmiddels befaamde OPTICUP in.

Dit jaar zal alles in het teken staan van ‘Asterix en Obelix’. Met dit kindvriendelijk thema op de achtergrond zullen de optimist zeilers gedurende het weekend verschillende zeilproeven afleggen met hun team.

De OPTICUP is open voor alle optimist zeilers, zowel beginners als gevorderden. Elk zeilteam bestaat uit 3 zeilers en één coach. Je zeilteam wordt naar eigen goeddunken samengesteld.

De zeilers moeten aanwezig zijn om 9u voor de admistratie. Het optuigen van de optimisten gebeurd omstreeks 10u en de start van de eerste zeilproef is voorzien om 11u. De prijsuitreiking is op zondag om 16u.

De wedstrijd is volledig gratis, op voorhand inschrijven is wel verplicht! Doe dit zeker voor 22 augustus 2007.

Tracht met vriendjes af te spreken om samen een ploeg te vormen. Als je geen volledige ploeg hebt of nog een goede coach zoekt, meldt dit dan aan Marijke.

Optimisten zijn voorzien, dus je moet je eigen boot niet meebrengen.

Voor de optimisten en begeleiders is er de mogelijkheid om te overnachten (slaapzak en luchtmatras zelf meebrengen ). Als je blijft slapen, meldt dit dan bij de inschrijving.

Er zijn avondactiviteiten voorzien om er verder een aangename avond van te maken.

Wij rekenen alvast op jullie komst!

www.zscbroechem.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: