ISAF Rolex World Sailor of the Year Award Trophy 2007

Evi Van AckerNomineer Evi Van Acker voor 1 september!

Jaarlijks wordt de ISAF Rolex World Sailor of the Year Aword Trophy toegekend. De nominaties kunnen door iedere organisatie, lid van een organisatie of individu gedaan worden. Deze nominaties moeten naar ISAF toegestuurd worden voor 1 september 2007.

De ISAF Member National Authorities zullen uiteindelijk hun stem uitbrengen en op 6 November in Estoril, Portugal, de namen van de genomineerde zeilers bekend maken.

Gezien de uitzondelijke resultaten die Evi Van Acker dit jaar neerzette, meen ik dat wij fier mogen zijn op haar prestaties en rekenen op uw steun bij deze nominatie. Evi Van Acker behaalde onlangs nog brons tijdens de Qingdao Intenational Regatta, het testevenement voor de Olympische Spelen en won het Europese Kampioenschap Laser Radial zeilen.

Vul het formulier in de bijlage aan en stuur het vóór 1 september 2007 naar worldsailorawards@isaf.co.uk

Luc Ameloot (VYF) vraagt aan ClubRacer.be dit formulier naar zo veel mogelijk te verspreiden, bij deze.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: