Eerste CR Kampioenschap zeilen vanuit Blankenberge

  • Author: Ice
    Date: za, 01/09/2007 - 08:39

CR Kampioenschap zeilenSinds het termineren van het CRC meetsysteem was er ook geen kampioenschap meer voor de recreatieve wedstrijdzeiler. Jachtclub Scarphout en VVW Blankenberge, bekend om het voormalige CRC Kampioenschap, hebben niet stilgezeten. Beide jachtclubs adopteerden de CR meetbrief en organiseren daarom op 8 en 9 september het 1ste CR kampioenschap zeilen voor de kust van Blankenberge.

Na een eerste werkjaar middels het nieuwe CR meetsysteem voor de recreatieve wedstrijdzeiler, worden er twee parcours ingelegd op de Noordzee.

De reeds 200 CR gemeten zeiljachten zijn van harte uitgenodigd om zich vrijdag en zaterdag ochtend aan te melden op het secretariaat van VVW Blankenberge vzw.

Ongemeten schepen dienen nog asap hun aanvraag te richten aan de metingcommissie via de website http://www.cruiserrating.be

Zaterdag 8 september is er een etentje voorzien in het clubhuis van RSYB.

De wedstrijdbepalingen kan je vinden op: http://www.vvwblankenberge.be/

Een heuse CR Kampioenschap website kon ik helaas nog niet vinden.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: