Eerste CR Kampioenschap zeilen vanuit Blankenberge

  • Author: Ice
    Date: za, 01/09/2007 - 08:39

CR Kampioenschap zeilenSinds het termineren van het CRC meetsysteem was er ook geen kampioenschap meer voor de recreatieve wedstrijdzeiler. Jachtclub Scarphout en VVW Blankenberge, bekend om het voormalige CRC Kampioenschap, hebben niet stilgezeten. Beide jachtclubs adopteerden de CR meetbrief en organiseren daarom op 8 en 9 september het 1ste CR kampioenschap zeilen voor de kust van Blankenberge.

Na een eerste werkjaar middels het nieuwe CR meetsysteem voor de recreatieve wedstrijdzeiler, worden er twee parcours ingelegd op de Noordzee.

De reeds 200 CR gemeten zeiljachten zijn van harte uitgenodigd om zich vrijdag en zaterdag ochtend aan te melden op het secretariaat van VVW Blankenberge vzw.

Ongemeten schepen dienen nog asap hun aanvraag te richten aan de metingcommissie via de website http://www.cruiserrating.be

Zaterdag 8 september is er een etentje voorzien in het clubhuis van RSYB.

De wedstrijdbepalingen kan je vinden op: http://www.vvwblankenberge.be/

Een heuse CR Kampioenschap website kon ik helaas nog niet vinden.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: