Inschrijvingen Antwerp Race 2007 zijn geopend!

Antwerp RaceSnel zijn is de boodschap de teller stond na een half uur op 175 zeiljachten!

Zoals reeds eerder gemeld startte vandaag, zaterdagochtend om 9.00 uur de inschrijvingen voor de 20ste Antwerp Race. Blijkbaar hebben de meeste zeilers deze datum vet in hun agenda geschreven want de teller stond na een half uur op 175 ingeschreven zeiljachten.

De teller is volgens mij nog voor verbetering vatbaar want ik zie hier en daar een aantal dubbele inschrijvingen. En dat Koen Lockefeer wil meedoen met de Eclectic is duidelijk, hij heeft zich maar liefst 13 keer ingeschreven.

Over de Antwerp Race

De Antwerprace wordt dit jaar gezeild op 13 oktober. Alleen CR en IRC gemeten zeiljachten, Maxi’s en Sportboten zijn toegelaten.

Ook eenheidsklassen/zwaardboten (uitgezonderd jeugdklassen) kunnen deelnemen aan de B-race van de Antwerprace die gaat van Hoboken naar Antwerpen en terug. Zich inschrijven kan ook via de site, op de eerste pagina onderaan.

Om de ambiance van de Antwerprace niet te missen vergeet ook niet te bestellen voor het avondeten in zaal Stuurboord.

Ook voor de busritten Antwerpen –Terneuzen – Breskens en terug moet er op voorhand ingeschreven worden. Plaatsen zijn ook hier beperkt.

Net zoals vorig jaar staat een biertent jullie op te wachten in het Willemdok. De ongeduldige partners, vrienden, kenissen,… zijn ook uitgenodigd vanaf 15.00uur in het Willemdok.

Meer informatie: Antwerp Race

Foto archief Antwerp Race 2006 © Mark Meulemans

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: