Desafio Espanol tilt de sluier op van haar volgende America's Cup campagne

Het Spaanse America's Cup team Desafio Espanol heeft deze ochtend zijn nieuwe structuur voor de 33e editie van de America's Cup voorgesteld.

Algemeen directeur Agustin Zulueta voorziet een budget van zo'n slordige 60 miljoen euro's en kondigt de bekendmaking van de samenstelling van zijn bemanning aan voor begin oktober.

Verder kondigde hij de exclusieve samenwerking aan met het ontwikkelingsbureau van Farr Yacht Design. Er is vorige week een contract tussen beide partijen ondertekend, waarbij overeengekomen is dat een architect van het Farr-bureau permanent zal werken in de basis van Desafio Espanol.

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: