Uitnodiging "Laser Aperitief Race"

Laser Aperitief RaceOp algemene vraag, van de 18 deelnemers en ook van deze die op 3 juni laatstleden niet konden aanwezig zijn op de 1ste “LASER APERITIEF RACE” nodigt het bestuur van de B.Z.Y.C. jullie allen uit om nogmaals een gezellige, leuke, sportieve, warme en lekkere zondag door te brengen in onze Brugse jachtclub.

Het bestuur zorgt ervoor dat er minstens 8 lasers ter beschikking liggen om in korte regatta’s van +/- 20 minuten uit te maken wie van onze zeilers, zowel deze uit de eenheidsklassen als de yachtmannen, het beste standhoud in deze regatta’s.

Iedereen krijgt gelijke kansen om de 2de editie van de "LASER APERITIEF RACE" te winnen.

Er wordt voor aperitief en echte Italiaanse spaghetti gezorgd !

Geen excuses mogelijk: Huidige, vroegere, toekomstige, misnoegde, miskende, vrolijke, droevige, gekke of zotte kampioenen, op zondag 23 september 2007 is er slechts “ONE PLACE TO BE” de Brugse Zeil & Yachtclub.

Alle deelnemers winnen minstens één prijs.

Deelname kosten: Spaghetti 10.00 euro p.p. – Wedstrijdfee 5,00 euro per starter.
Inschrijvingen: voor 20.09.07 via www.bzyc.be

Race office open zondag 23 september om 09.30 u.
1ste start 10.30 u.

Namens het Brugse Zeil & Yachtclub bestuur.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: