Nederlands Kampioenschap Olympische klassen 2007 bijna van start

Nederlands Kampioenschap Olympische klassenVan vijf tot en met zeven oktober zal er voor de kust van Medemblik gestreden worden om de titel Nederlands Kampioen Olympische klassen.

Tijdens het Delta Lloyd open Nederlandse kampioenschap zal er gezeild worden in de Olympische klassen; Laser, Laser radial, 470 Men en Women, Finn, Star, Yngling, 49-er en de Paralympische klasse 2.4. De wedstrijden worden in een Olympische format gezeild. De laatste race zal een Medal race zijn waarbij de top tien geplaatste teams tegen elkaar zullen strijden.

Alle Nederlandse topzeilers zullen tijdens dit kampioenschap aanwezig zijn. Leden van de Delta Lloyd Kernploeg die mee zullen strijden zijn; Marcelien de Koning en Lobke Berkhout, Sven en Kalle Coster, Pieter- Jan Postma en het Yngling team bestaande uit Floortje Hendriksen, Marije Faber, Annemieke Bes, Brechtje van der Werf, Marije Kampen, Renee Groeneveld, Mandy Mulder en Janneke Hin.

Dankzij de nieuwe hoofdsponsor Delta Lloyd is er dit jaar ruimte voor een sociaal programma. Op zaterdagavond wordt een groot feest gegeven waarbij iedereen van harte welkom is. Op zondag zullen de Medal races gevaren worden en de winnaars gehuldigd worden.

www.opendutchsailing.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: