Goese Sas Trophy: onofficieel wereldkampioenschap cafézeilen voor de Benelux

Goese Sas TrophyBeste Zeilers,
Op 29 en 30 september ek. zouden wij U graag wederom uitnodigen op het Goese Sas - Oosterschelde om een weekend ontspannen te wedstrijdzeilen voor de Goese Sas Trophy.

Voor zowel de recreatieve schipper als de hard core wedstrijdman worden twee separate wedstrijdvelden ingericht met starttijd omstreeks 11.30 uur en 12.uur.
De banen worden medegedeeld omstreeks 10 uur en zullen qua lengte en richting in de mate van het mogelijke worden aangepast.

Het comité biedt zoals elk jaar een gratis après sail bar aan, met de geapprecieerde medewerking van DUVEL VEDETT en onze talrijke en trouwe sponsors. Het promo team van Vedett neemt plaats omstreeks 15 uur tot 18
uur, dus snel dat hels parcours afwerken! Er werd massaal veel alcohol aangevoerd zodat uw aanwezigheid aan de buitensteiger gewenst is.

s'Avonds kan U tegen een democratische prijs eten in het Loze Vissertje waar onze eigen DJ voor een streepje muziek zal zorgen...

Inschrijven kan op vrijdagavond en op zaterdagochtend in het café, en liefst reeds op voorhand via de website www.goesesastrophy.be waar eveneens de notice of race te downloaden is. Zelfs als U nog niet geheel zeker bent van deelname is het voor het wedstrijdcomité plezierig als u reeds aanmeldt via de webstek.

De prijzentafel is weer deftig gevuld met een bijzondere horloge, mooie digitale en waterdichte foto camera's en zo meer.

De spanning en de competitie neemt reeds toe nu de Bojangles en de Taraké al duchtig gebrand zijn op een goed resultaat en de plaatselijke entente van VVW GOES de titel wensen te pakken.

Ook in de wedstrijdklasse zal een nooit geziene waaier aan nieuwe schepen te bewonderen zijn. Zowel Grand Soleil, X, beneteau, Salona, Swan, als Elan sturen hun zwaar materiaal, wij zien dit graag gebeuren en hopen op een sportieve en amicale sfeer.

Tot dan !!!
Het comité der vrijwilligers,
Jan & Zoï Persoons

Foto Goese Sas Trophy archief 2006 © Mark Meulemans

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: