America's Cup: "Dze Germans" are coming

United Internet team GermanyDe organisators van de 33ste America’s Cup zijn verheugd u te kunnen mede delen dat “Dze Germans” are coming. United Internet Team Germany heeft nu als 5de uitdagend team toegezegd deel te zullen nemen om de Cup in hun bezit te krijgen.

Michael Scheeren (manager van UITG): "Despite the uncertainties around the event, we strongly believe in the path developed by ACM and the Defender Alinghi. We intend to join the battle on the water, the only place the battle should be"

De tot nu toe ingschreven teams zijn uiteraard het Zwitserse Alinghi (Defender) voor Société Nautique de Genève, het Spaanse Desafio Español voor Club Náutico Español de Vela (03/07/2007), het Zuid-Afrikaanse Team Shosholoza voor Royal Cape Yacht Club (18/07/2007), het Britse Teamorigin voor Royal Thames Yacht Club (20/07/2007), het Nieuw-Zeewse Team New Zealand voor Royal New Zealand Yacht Squadron (25/07/2007) en tenslotte het Duitse United Internet Team Germany voor Deutscher Challenger Yacht Club (10/08/2007).

De America’s Cup in Duitsland?

Het zou voor Duitsland zeer interessant zijn om de Cup te winnen en dan organiserend land te worden, maar gezien de plek dat deze jongens in de 32ste editie behaalden weten we dat ze nog zeer veel zullen moeten trainen of een fortuin aan transvers betalen.

http://www.americascup.com/

Labels

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: