Finale 9de Berenburg Cup

Finale 9de Berenburg CupOp het Slotermeer wordt aankomend weekend het finaleweekend gezeild van de Berenburg Cup. Aan de twee eerdere weekenden hebben deze winter al meer dan 60 instructeurs van zeilschool de Ulepanne deelgenomen.
Het weekend belooft erg spannend te worden aangezien meerdere teams nog uitzicht hebben op de eindoverwinning! Op zaterdag en zondag worden elk drie wedstrijden gezeild.

Volgens Martine Eversdijk uit Arnhem zijn de laatste jaren steeds meer instructeurs geïnteresseerd geraakt in het zeilen van wedstrijden en speciaal voor deze groep is dit bijzondere winterse zeilevenement in 1998 in het leven geroepen. Klaas-Jan Rozema uit Eindhoven heeft nog geen editie gemist. “Het blijft tenslotte bijzonder om in de winter te zeilen, en bovendien is het een leuke manier om ieder jaar iets meer te weten te komen over het zeilen van wedstrijden.”

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.berenburgcup.nl

De spannende uitgangspositie voor het finaleweekend is als volgt:

1. Het team van Paul Wassink (Rotterdam), 11 punten
2. Het team van Roderik Vromans (Lemmer), 14 punten
3. Het team van Dirk Annegarn (Poppenwier), 23 punten

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: