Stockholm wordt laatste stopover tijdens de Volvo Ocean Race 2008-09

StockholmGoed nieuws voor de Noord-Europese Volvo Ocean Race liefhebbers want de laatste stopover is in de Zweedse hoofdstad Stockholm.
Daarna vertrekt de Volvo Ocean Race vloot richting Rusland om te finishen in de havenstad St. Petersburg in juli 2009.

Tijdens de stopover, tussen 16 en 25 juni 2009 in Stockholm, zal er een in-port en pro-am zeilwedstrijd worden gehouden onder de Volvo Ocean Race deelnemers.

Stockholm is de thuishaven van Ericsson's Volvo Ocean Race team dewelke 2 boten heeft ingeschreven, gebouwd door Killian Bushe uit Stockholm. Anders Lewander, Ericsson's teamkapitein, was ook aanwezig tijdens de persconferentie.

www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: