Stockholm wordt laatste stopover tijdens de Volvo Ocean Race 2008-09

StockholmGoed nieuws voor de Noord-Europese Volvo Ocean Race liefhebbers want de laatste stopover is in de Zweedse hoofdstad Stockholm.
Daarna vertrekt de Volvo Ocean Race vloot richting Rusland om te finishen in de havenstad St. Petersburg in juli 2009.

Tijdens de stopover, tussen 16 en 25 juni 2009 in Stockholm, zal er een in-port en pro-am zeilwedstrijd worden gehouden onder de Volvo Ocean Race deelnemers.

Stockholm is de thuishaven van Ericsson's Volvo Ocean Race team dewelke 2 boten heeft ingeschreven, gebouwd door Killian Bushe uit Stockholm. Anders Lewander, Ericsson's teamkapitein, was ook aanwezig tijdens de persconferentie.

www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: