Coldhanded Cup: 'tof' en 'ruw' zeilen

Coldhanded Cup"Tof zeilen e-mailde de schipper van de Blue-Inq na afloop van de 4de Coldhanded Cup. Door de windvoorspelling (26-30 knopen) verschenen er slechts 9 zeiljachten aan de start (6 doublehanded en 3 met volle bemanning).

2 van de 9 zeiljachten haakten halverwege de zeilwedstrijd af. In het uitgedunde wedstrijdveld wist de Jager van Dick Koopmans de line honours te behalen. Bij de full crewed boten was de Tacktick als eerste over de streep. Op een enkele gescheurde hi-aspect na viel de schade aan de zeiljachten mee.

Uitslag Coldhanded Cup IRC doublehanded 26/01:

 1. Jager
 2. Mango
 3. Bandos
 4. Vijaya
 5. Pebbles
 6. Team Heiner
 7. The Edge (DNF)
 8. Eppie (DNF)

Uitslag Coldhanded Cup IRC volledige bemanning 26/01:

 1. Tacktick
 2. Blue Inq
 3. Grace

www.coldhanded.com

Auteur:

 • Een correspondent

  Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: