Belgische Draken Associatie haalt Gold Cup 2011 binnen

DraakAfgelopen zaterdag werd in Londen aan de Belgian Dragon Association de defintieve toewijzing gegeven voor de organisatie van de Gold Cup 2011.
Niet minder dan 5 jaar voorbereiding en lobbywerk binnen de International Dragon Association gingen hieraan vooraf, met talrijke tussenkomsten in Londen en elders.
De niet aflatende inspanningen van de B.D.A. hebben dus hun effect niet gemist.

In 2011 zal u dus geen immense afstanden hoeven af te leggen tot in pakweg Dubai om de Gold Cup te kunnen meemaken. De Belgische afdeling is uiteraard blij met deze wending. ClubRacer zal u vanaf heden op zeer regelmatige tijdstippen informeren over de stand van zaken.

Wil u ook een steentje bijdragen in deze organisatie? Kent u een sponsor die met hen 'in zee' zou willen of kunnen gaan? Laat het hen dan snel weten! We duimen nu reeds op het succes van Gold Cup 2011.

Info en foto: www.beldragon.be

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: